Google ne priznaje kritike

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google ne priznaje kritike

Jedan član Android razvojnog tima je reagovao na kritike koje se šire mrežom da Google izdavanjem brojnih verzija Android operativnog sistema dovodi do fragmentacije tržišta mobilnih telefona. Istina je da je Google izdao nekoliko edicija Android 1 verzije, zatim je izdata verzija 2, nakon koje je usledila i 2.1 da bi pre nekoliko dana bila predstavjena i 2.2. Ipak, fragmentacica tržišta je ozbiljan pojam koji nije definisan, i pre svega dovodi do negativnih konotacija kod samih korisnika i samim tim nikome nije u interesu da je podržava. Ipak, činjenca je da postoji mnogo verzija Androida i da neke aplikacije ne mogu da rade na starijim verzijama ovog OS.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google ne priznaje kritike

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Jun.2010, 00:24

Jedan član Android razvojnog tima je reagovao na kritike koje se šire mrežom da Google izdavanjem brojnih verzija Android operativnog sistema dovodi do fragmentacije tržišta mobilnih telefona. Istina je da je Google izdao nekoliko edicija Android 1 verzije, zatim je izdata verzija 2, Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.