Google One sada nudi kompletni backup Android uređaja

Izvor: ItRešenja.com, 17.Sep.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google One sada nudi kompletni backup Android uređaja

Google-ova usluga za skladištenje podataka u oblaku nazvana Google One ovih dana je proširena sa novim backup mogućnostima u verziji za uređaje bazirane na operativnom sistemu Android.

Radi se o proširenju mogućnosti backupa podataka s Android uređaja koje su do sada bile ograničene na backup poruka, kontakata i aplikacija. Sada je moguće izvršiti i backup podataka kao što su MMS poruke, video materijal te backup fotografija koje se nalaze na uređaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<
Za upravljanje ovim opcija potrebno je u aplikaciji Google One otići u podešavanja i putem u opciju upravljanja podešavanjima za backup. U Google-u napominju podatak da ako korisnik svoj mobilni uređaj ne koristi više od 57 dana, backup podaci se automatski brišu.

Ova opcija backupa podataka sa mobilnog uređaja poslužiće u slučajevima kada korisnik prelazi na noviji uređaj, ali i u trenucima kada je izgubio svoj mobilni uređaj ili mu je on ukraden.

Izvor: IT Vesti
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.