GDE SI POŠAO TRAKTOROM NA BAGER Potez Nikole Jokića o kome se priča (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SI POŠAO TRAKTOROM NA BAGER Potez Nikole Jokića o kome se priča (VIDEO)

Nikola Jokić je kao od brega odvaljen. Ne daj Bože da se nađeš šred njim, kada je u naletu. Ili, ne dao ti Bog da ga čuvaš, ako igraš protiv njega. Srpski košarkaš je najčešće neuhvatljiv za rivala, pa se zato protivnici često “hvataju za slamku”. Umeju da pribegnu nedozvonjenim potezima.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Detalj sa meča Srbija – Italija o kome se priča je trenutak kada je Jokić nasrnuo na Haketa. Na snimku se ne vidi šta je tačno iznerviralo Nikolu kada ga je faulirao Italijan, ali se vidi burna reakcija Srbina. Nikola je, inače, poznat kao neko sa “kratkim fitiljom” što je Haket sigurno znao i iskoristio da naljuti srpskog centra.
U meču protiv Italije ovakav gaf prošao je “samo” sa nesportskom greškom. Moglo je da bude mnogo gore…
Ako, onako, navijački pogledate duel Jokića i Haketa, to izgleda kao “gde si pošao traktorom na bager?”
Nikola Jokic shoves Daniel Hackett & gets called for an unsportsmanlike foul.
(Via @fastbreakbreak)
pic.twitter.com/llbeP42Ckn
— Ballislife.com (@Ballislife) September 4, 2019


The post GDE SI POŠAO TRAKTOROM NA BAGER Potez Nikole Jokića o kome se priča (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haket objasnio šta se desilo sa Jokićem

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Duel Nikole Jokića i Daniela Haketa privukao je veliku pažnju javnosti, posebno što se sve dešavalo kada je meč bio rešen. Haket je izvukao deblji kraj. Ono što nikome nije jasno, šta se, zapravo, desilo?. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.