Fotopia - uslikajte telefonom, fotografija stiže na kućnu adresu

Izvor: Blic, 01.Okt.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotopia - uslikajte telefonom, fotografija stiže na kućnu adresu

Na teritoriji Srbije je postala dostupna usluga izrade fotografija sa mobilnog telefona i dostava na željenu adresu, i to putem Android aplikacije.

Korišćenje aplikacije je izuzetno jednostavno, potrebno je samo izabrati koje fotografije želite da uradite i koji format želite. Fotografije stižu na kućnu adresu u roku od jednog do dva dana i plaćaju se pouzećem.

Po rečima autora, aplikacija je nastala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako bi se omogućilo ljudima da urade fotografije na pravom foto-papiru, i to bez odlaska kod fotografa. Ovaj način izbegava i prebacivanje i obradu slika na kompjuteru. Druge prednosti ovog načina izrade su bezbednost i diskrecija, jer korisnik nikome ne daje mobilni telefon u ruke.

Aplikacija uveliko funkcioniše i stalno se usavršava. Autori najavljuju nove opcije u redovnim intervalima, kao i podršku za iPhone.

Aplikaciju možete možete naći na Google Play, a dodatne informacije možete videti na www.fotopia.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.