Fosil na tržištu smart odevnih detalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fosil na tržištu "smart" odevnih detalja

Američka firma Fosil ušla je na tržište "pametnih" odevnih detalja lansiranjem dve "smart" narukvice i dva časovnika, od kojih jedan funkcioniše pod operativnim sistemom "Android vear" (Wear).

Radi se o paleti "Fosil Q", u kojoj je jedan deo proizvoda namenjen muškarcima, a drugi ženama.

Sva četiri proizvoda iz te palete imaju bežičnu "blutut" vezu, koja im omogućava da se priključe na neki od smartfona koji funkcionišu pod operativnim sistemom " >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Android" ili "ajfon", objavljeno je na portalu itespresso.fr.

Četiri proizvoda funkcionišu pod besplatnom mobilnom aplikacijom Fosila (dostupna preko operativnih sistema "iOS" i "Android").

Fosil "igra na kartu" izgleda svojih proizvoda da bi zauzeo mesto na tržištu "smart" odevnih detalja. Delove za svoje proizvode obezbeđuje u saradnji s Intelom, a partnerstvo s Guglom mu je omogućilo razvoj "smart" časovnika koji funkcioniše pod "Android vearom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.