Firefox OS launcher dolazi na Android

Izvor: B92, 10.Feb.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firefox OS launcher dolazi na Android

Mozilla će izbaciti Firefox launcher za Android u narednim nedeljama. Kako bi to učinila, Mozilla se udružila za kompanijom EverythingMe iz Izraela koja je nedavno predstavila sopstveni Android launcher.

„Uzimamo najbolje stvari koje nudi EverythingMe i stvaramo potpuno novi proizvod koji će korisnicima doneti novo kontekstualno iskustvo u vidu Firefoxa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << OS“, izjavio je Andreas Gal, potpredsednik mobilne divizije u Mozilli.

Aplikacija kombinuje adaptivnu pretragu kompanije EverythingMe sa Firefox Android aplikacijom kako bi se stvorio home screen koji se može detaljno menjati i podešavati.

Launcher koristi posebnu liniju za predviđanje koja pokušava da pogodi koje ćete aplikacije najčešće koristiti na osnovu doba dana, lokacije i istoriju surfovanja internetom a tu su i pametni folderi koji grupišu aplikacije na osnovu interesovanja korisnika.

Mozilla je lansirala svoj Firefox OS i Firefox smartfone 2013. godine i od tada je kompanija fokusirana na tržišta u razvoju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Firefox OS launcher dolazi na Android

Izvor: B92, 10.Feb.2014

Mozilla će izbaciti Firefox launcher za Android u narednim nedeljama. Kako bi to učinila, Mozilla se udružila za kompanijom EverythingMe iz Izraela koja je nedavno predstavila sopstveni Android launcher...„Uzimamo najbolje stvari koje nudi EverythingMe i stvaramo potpuno novi proizvod koji će korisnicima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.