Firefox 4 Mobile

Izvor: ITsvet.com, 24.Mar.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firefox 4 Mobile

Imajući u vidu da je desktop verzija Firefox 4 gotovo zastarela, Mozilla je izdala update-ovanu verziju builda njihovog pretraživača fokusiranog na mobilne uređaje i načinila dostupnim prvi Release Candidate softvera koji se može koristiti sa Android i Maemo uređajima. U poređenju sa prethodno izdatim beta verzijama, RC donosi unapređeni startup i povećane brzine učitavanja strana, brže skrolovanje kao i renderovanje strana. U okviru nove verzije smanjena je i zauzetost memorije kao i zauzetost procesora. Nova verzija popularnog pretraživača namenjena za upotrebu na mobilnim uređajima može se preuzeti preko oficijelnog Mozilla Web sajta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Mozilla Firefox 4 RC stigao i na Androide i Maemo uređaje

Izvor: KupiMobilni.com, 24.Mar.2011

6 meseci nakon izbacivanja prve bete, Mozilla je konačno objavila i release candidate verziju Firefoxa 4 za mobilne uređaje

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.