Firefox 11 je postao dostupan

Izvor: ITsvet.com, 13.Mar.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firefox 11 je postao dostupan

Ukoliko ne možete da dočekate da Mozilla zvanično predstavi sledeću stabilnu verziju svog Web pretraživača, dobra vest je da već sada možete preuzeti Firefox 11 finalnu verziju. I ovaj put su obezbeđene minorne izmene i dodaci među kojima su mogućnost sinhronizacije sa Firefox Sync, dok će se oni koji prelaze sa Google Chrome pretraživača suočiti sa ograničenom podrškom za importovanje bookmark-ova i drugih podešavanja u okviru pretraživača. Među novim odlikama su i alati kao što je CSS Style Inspector i Tilt 3D View za Page Inspector dok je za Firefox 11 Mobile za Android konačno obezbeđena Flash podrška za Android 2.3 i ranije verzije.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mozilla prilagođava Firefox Metro okruženju

Izvor: ITsvet.com, 14.Mar.2012, 10:40

Mozilla je započela sa prilagođavanjem svog Firefox Web pretraživača za Windows 8 Metro okruženje. Ono što ova kompanija planira jeste da obezbedi u potpunosti funkcionalnu verziju pretraživača koja će integrisati Metro iskustvo i ponuditi korisnički interfejs osetljiv na dodir. Prvobitni plan...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.