Facebook telefon postaje stvarnost

Izvor: B92, 11.Feb.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook telefon postaje stvarnost

Glasine da Facebook zajedno sa jednim proizvođačem telefona pravi Facebook telefon baziran na Android mobilnoj platformi sada dobijaju i neke potvrde u stvarnosti.

Britanski proizvođač telefona INQ otkrio je dva Android telefona zasnovana na čvrstoj integraciji sa Facebookom, kao i nagovestio da radi na više modela ovakvih telefona. Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva telefona nose nazive INQ Cloud Touch i INQ Cloud Q, i na tržištu će postati dostupni tokom proleća.

Oba modela rade na Android 2.2 platformi ekstremno prilagođenoj Facebook interfejsu. Možete da se prijavite sa vašim nalogom kako biste potom ubacili prečice na početni ekran ka chatu, prijateljima ili porukama.

INQ Cloud Touch dolazi sa 3.5 inčnim ekranom, dok manji model INQ Cloud Q ima 2.6 inčni ekran kao i QWERTY tastaturu. Cloud Touch ima u sebi procesor na 600 MHz kao i kameru od 5 megapiksela, GPS i slot microSD karticu.

Trebalo bi da bude dostupan od aprila, a cena još uvek nije poznata.

Izvor: Benchmark
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.