FIBA EKSPERTI Samo jedan vidi Srbiju na tronu sveta

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA EKSPERTI Samo jedan vidi Srbiju na tronu sveta

(Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini Vladimira Stankovića)
Koji su kriterijumi da bi neko bio ekspert? FIBA je na svojoj zvaničnoj stranici pozvala petoricu svojih stalnih saradnika koje smatra ekspertima da prognoziraju ishod Mundobasketa, MVP, iznenađenje itd.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Od njih petorice, od kojih lično poznajem samo Dejvida Hejnija, Amerikanca koji dugo živi u Nemačkoj, samo je Džulio Ćitunda, izgleda, fan Srbije. On vidi našu reprezentaciju kao budućeg šampiona sveta, a Nikolu Jokića kao najboljeg igrača prvenstva!
Dva glasa dobila je ekipa SAD, po jedan Španija i Novi Zeland.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Filipina sa više od 36.5 poena razlike je 1.85. Meč se igra u ponedeljak od 13.30.
Krilo Srbije Nemanja Bjelica propustilo je uvodni meč Mundobasketa protiv Angole zbog lakše povrede. Međutim, dobre vesti u taboru “orlova”. Košarkaš Sakramenta se oporavio i biće spreman za duel sa Filipinama (ponedeljak 13.30).
RUTINA “DRIM-TIMA” Amerikanci lako do prve pobede na Mundobasketu


The post FIBA EKSPERTI Samo jedan vidi Srbiju na tronu sveta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SKENER MAXBETSPORTA Srpska kaznena ekspedicija u Kini!

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 15:46

Druga utakmica na Mundobasketu u Kini za Srbiju i druga velika pobeda. Angola i Filipini nisu dorasli ovom nivou košarke. Kada na kraju treće deonice imate 50 poena razlike 99 ubačenih poena, jasno vam kolika je razlika u kvalitetu.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.