Evo kako je Herta samu sebe pobedila u Gelzenkirhenu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Herta samu sebe pobedila u Gelzenkirhenu (VIDEO)

Šalke se u subotu popodne radovao prvoj ovosezonskoj pobedi. Međutim, u tome su imali ogromnu, nesebičnu i bizarnu pomoć protivnika. Šeprtlje iz Berlina su poklonile ne jedan, već dva gola domaćinu. Keni je stavio tačku kada je odavno sve bilo rešeno.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Prvi autogol, krajem prvog poluvremena delo je Štarka. Defanzivac Herte je podmetnuo nogu i skrenuo loptu u sopstvenu mrežu. Njegovim primerom, početkom nastavka, pošao je Rekik. Uspaničeni fudbaler gostujućeg tima nije uspeo da izbaci loptu koja je išla ka praznoj mreži, ali je uspeo da postane strelac komičnog autogola.


Akter nesvakidašnjeg meča, i to svih 90 minuta bio je Marko Grujić u dresu Herte. Povratnik u reprezentaciju Matija Nastasić, zbog bolesti nije bio u ekipi Šalkea.
Članak Evo kako je Herta samu sebe pobedila u Gelzenkirhenu (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Evo kako je Herta samu sebe pobedila u Gelzenkirhenu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.