Evo kako Android korisnici mogu da uštede veliku količinu megabajta!

Izvor: NovaEnergija.net, 05.Avg.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako Android korisnici mogu da uštede veliku količinu megabajta!

Svi imamo one dane u mesecu, pogotovo pred kraj meseca, kada lovimo Wi-Fi po gradu jer smo potrošili brze podatke našeg interneta.
Sada postoji način da Android korisnici smanje potrošnju podataka, troše manje baterije i da im se video učita mnogo brže.
U pitanju je update za Google Chrome za Android. Menadžer razvoja proizvoda u Googleu Džon Palet napravio je video na kojem upoređuje učitavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << video igara na prethodnim verzijama Google Chrome i na najnovijem updateu, Chrome 52.

Sa uključenim Data Saver turned on (Settings/Data Saver/On), Google tvrdi da Android korisnici mogu da uštede i do 50% potrošnje podataka ako koriste Chrome 52.
Naravno, ovo radi samo na sajtovima koji su HTML5 bazirani, što znači da će ostali sajtovi koji nisu prebačeni, i dalje će “jesti” vašu mesečnu potrošnju podataka.
Nova verzija treba uskoro da bude dostupna svim korisnicima u Google Play.
Izvor: digitalspy.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Evo kako da gledate YouTube na telefonu, a da ne potrošite sav mobilni internet (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2016

Google je ažurirao svoju Chrome mobilnu aplikaciju za Android koja će svim korisnicima doneti brže učitavanje video-snimaka kao i do 50 odsto manjeg trošenja mobilnog interneta...- Poboljšanja koje donosi Chrome 52 verzija najviše se primete na kraćim video-snimcima - ističu iz Google-a...Brzina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.