„Elevate Play“ – nova usluga Er Srbije za gledanje filmova, serija i slušanje muzike u avionima

Izvor: TangoSix.rs, 08.Jun.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Elevate Play“ – nova usluga Er Srbije za gledanje filmova, serija i slušanje muzike u avionima

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) uvodi „Elevate Play“ – besplatnu uslugu za gledanje filmova, serija i slušanje muzike u avionu. Ona će, za sada, biti dostupna samo putnicima u Erbasovim (Airbus) letelicama ove avio-kompanije.
– Nova usluga putnicima omogućava da uživaju u širokom izboru srpskih i stranih filmova, TV serija i muzičkih albuma putem bežične veze u kabini na svojim laptopovima, prenosivim i pametnim uređajima.
Kako bi mogli da pristupe ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << usluzi, potrebno je da putnici koji koriste „Android“ ili „Apple“ uređaje pre ili tokom leta preuzmu „Elevate Play“ aplikaciju sa naše internet stranice, dok gosti koji imaju laptop računare treba da preuzmu „plagin“ program za pretraživače – saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik.
Za sada dostupno 15 filmova, 26 serija i 50 muzičkih albuma / Foto: ScreenshotUsluga „Elevate Play“ uvedena je na svim avionima A319 i A320.
– Za sada se može koristiti na letovima između Beograda i Abu Dabija, Londona, Moskve i Pariza, kao i na drugim linijama na kojima lete ovi tipovi aviona – rečeno je u Er Srbiji.
U kompaniji podsećaju i na uslugu korišćenja interneta u ovim avionima – „Wi-Fly“ i navode da je uveden novi sistem njene naplate. 
– Od danas putnici Er Srbije mogu da plate za „Wi-Fly“paket isključivo kreditnom karticom, čime kupovina postaje jednostavnija i pogodnija. Avio-kompanija više neće prihvatati „Wi-Fly“ vaučere niti gotovinu – navode iz Er Srbije i dodaju da će uskoro otkriti i detalje u vezi sa sistemom za zabavu u avionu A330 na liniji Beograd-Njujork u kome će svako sedište imati lični TV ekran.
The post „Elevate Play“ – nova usluga Er Srbije za gledanje filmova, serija i slušanje muzike u avionima appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Air Serbia: Elevate Play – besplatna usluga zabave na letu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2016

Kompanija Air Serbia uvela je u sve svoje avione Airbus A319 i a320 uslugu Elevate Play, besplatnu uslugu učitavanja i reprodukcije zabavnih sadržaja. Nova usluga putnicima omogućava da uživaju u širokom izboru srpskih i međunarodnih filmova, TV emisija i muzičkih albuma putem bežične veze u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.