Domaći Fliiby od sada i kao Android aplikacija!

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Sep.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći Fliiby od sada i kao Android aplikacija!

Novosadski Fliiby konačno je dobio i svoju Android aplikaciju, koja je dostupna kao open beta za javno testiranje, a u pripremi je i iOS verzija.
Fliiby aplikaciju možete koristiti za šerovanje i istraživanje velikog broja kreativnog sadržaja, od fotografija, preko muzike i videa. Monetizacija sadržaja je i dalje na snazi, tako da svi prihodi od reklama će se deliti sa autorima sadržaja.
Kada se ulogujete, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << videćete Featured feed u kojem će biti izabran najbolji sadržaj od strane ekipe koja stoji iza aplikacije, apored toga, možete i videti sadržaj ljudi koje pratite. Posebna pažnja usmerena je ka profilima korisnika, jer možete pristupiti fajlovima korisnika, lajkovima, pratiocima itd. Sa korisnicima možete komunicirati i putem privatnih poruka.

Klikom na bilo koju datoteku dobićete full-screen fotografija i videa, kao i mogućnost da ih lajkujete, preuzmete ili ostavite komentare.
Upload sadržaja je veoma jednostavan, a ukoliko želite da ga unovčite kliknite ON na opciju “Monetize with ads”.
Fliipy ekipa je otvorena za komentare kako bi i sama aplikacija bolje funkcionisala. Više o njima saznajte na zvaničnom sajtu flii.by

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.