Domaća igra Ukrštenice na vašem Android telefonu

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaća igra Ukrštenice na vašem Android telefonu

Ukoliko ste ljubitelj enigmatike i najzanimljivija strana dnevnih novina vam je bila baš ona sa ukrštenicama, nova domaća Android igra je upravo za vas. Pogađate, upravo se zove Ukrštenice i samostalni je projekat programera Peđe Karića.

Svakog dana je dostupna nova ukrštenica za rešavanje, kao i ona iz prethodnog dana i u trenutnoj verziji igre postoji samo klasična ukrštenica dok autor najavljuje ubacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i drugih modova. Još jedna zanimljivost za korisnike sa naših prostora je opcija menjanja između ćirilice i latinice. Sam interfejs je dopadljivo dizajniran, vrlo pregledan i intuitivan tako da nema ometanja dok uz jutarnju kafu tražite gde je u ukrštenici sakrivena čuvena glumica Ita Rina.

Igra je besplatna i možete je preuzeti putem Google Play Store.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrštenice na vašem Android telefonu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2016, 09:44

Ukoliko ste ljubitelj enigmatike i najzanimljivija strana dnevnih novina vam je bila baš ona sa ukrštenicama, nova Android igra je upravo za vas. Pogađate, upravo se zove Ukrštenice i samostalni je projekat programera Peđe Karića iz Srbije...Svakog dana je dostupna nova ukrštenica za rješavanje,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.