Disney Android telefoni

Izvor: B92, 30.Sep.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disney Android telefoni

Do kraja godine mobilno tržište Japana biće bogatije za dva Android uređaja, Disney telefone pod oznakama DM010SH i DM011SH.

Prvi sa datumom izlaska u oktobru, drugi u decembru, ovi uređaji će raditi na 2.3 verziji Androida, a kako su nose Disney logo, i aplikacije sa kojima se isporučuje biće tematski odgovarajuće, pa je tu Disney Mail, Disney Calender, Disney Alarm i druge.

DM010SH ima 4-inčni LCD ekran QHD rezolucije, kameru od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8 megapiksela, podržava Wi-Fi i Bluetooth, ima procesor na 1GHZ i slot za micro SD karticu.

Drugi model je vodootporan i dolazi u formi slajdera, a ima 3,4-inčni ekran, procesor na 1GHz i kameru rezolucije 8 megapiksela. Oba modela dostupna su u dve boje.

Iako se još uvek ne mogu kupiti, a tek danas su zvanično najavljeni, snimak jednog od ova dva modela pojavio se na YouTubeu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dizni Android telefoni

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2011

Dizni Android telefoni pod oznakama DM010SH i DM011SH pojaviće se do kraja godine na japanskom tržištu mobilnih telefona...Prvi sa datumom izlaska u oktobru, drugi u decembru, ovi uređaji će raditi na 2.3 verziji Androida, a kako su nose Disney logo, i aplikacije sa kojima se isporučuje biće tematski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.