Desire HD i Desire Z kasne

Izvor: B92, 15.Okt.2010, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desire HD i Desire Z kasne

Početak prodaje telefona HTC Desire HD i Desire Znajavljen je za prvu polovinu oktobra, ali smo svedoci činjenice da se to nije desilo.

Izvor: MobiHobi




Novi Android smartphone uređaji kasniće do kraja meseca, pa možda i do početka novembra.Informacija potiče od čuvene britanske online prodavnice Superetrader, gde su morali da se izvine kupcima koji su obavili pretporudžbine.

Za kašnjenje izgleda nije odgovoran HTC, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlog leži u testnom procesu kompanije Google. Kupcima je objašnjeno da "očigledno, oba telefona nisu prošla kasni test Google TA (Type Approval), što je upravo rečeno i za prvi Desire, pre njegovog lansiranja".

Portal Android Police prenosi da su kupci širom Evrope potvrdili odlaganje, pri čemu je novo vreme početka isporuke različito od zemlje do zemlje.

Ova dva modela svoju svetsku premijeru imala su sredinom septembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.