„DERBI DELA KAPITALE“ Ko je gazda Rima? Sergej, ili Kolarov?

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„DERBI DELA KAPITALE“ Ko je gazda Rima? Sergej, ili Kolarov?

Daleke 1929. godine, tačnije, 8. decembra, na programu je bio prvi gradski derbi u Rimu. Pamti se, ili piše da je Roma savladala Lacio 1:0. Danas je to, po mišljenju Italijana, najžešći gradski derbi u Italiji. „Derbi dela Kapitale“ je veći od „Derbi dela Madonina“ (milanski derbi) i „Derbi dela Mola“ (torisnki). Do danas su zabeležena 172 zvanična susreta „vučice“ i „lacijala“ odnosno 188 ukupno.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Istorija kaže da je uspešnija bila Roma. Čak 65 puta se ona radovala, dok je Lacio slavio 46. Više od trećine mečeva završeno je bez pobednika (61 od 172, ili 64 od 188). „Vučica“ je u zvaničnim mečevima 215 puta zatresla mrežu rivala, „nebeskoplavi“ 169,
Lacio dočekuje rimski derbi sa izvanrednim učinkom. Otkako se lopta zakotrljala u ovoj sezoni, četa Simonea Inzagija ne zna za poraz. Ima učinak 8/8. Istina, sedam mečeva je origrala u pripremnom periodu, ali je i u Seriji A startovala sa maksimalnim učinkom, ubedljivo savladavši Sampdoriju, 3:0.
MAXBET ASISTENCIJA 1X&3+, 1P1-3&2P1-3
Roma je u novu sezonu ušla sa remijem. „Vučica“ je na domaćem terenu odigrala 3:3 protiv Đenove. Jedan od strelaca bio je naš Aleksandar Kolarov. U stilu „ala Mihajlović“ kapiten „orlova“ je izveo slobodan udarac i ućutkao navijače, kako protivničkog, tako i svog tima, sa kojima je u sukobu od prošle sezone. U ostalim susretima, u pripremnom periodu, Roma je takođe bila odlična. Odigrala je sedam mečeva, pet pobedila posle 90 minuta, jedan posle penala (Real Madrid) i jednom je odigrala nerešeno.
Dva puta u poslednjih pet utakmica ovih rivala slavio je Lacio. Isto se radovala i Roma, dok je jedan duela završen bez golova. Kada smo kod pogodaka, recimo da je dva puta došlo 3+, dva 4+.
Znaće se u nedelju ko je gazda Rima? Lacio, ili Roma? Sergej Milinković Savić, ili Aleksandar Kolarov?
PAŽNJA!
Ni Roma, ni Lacio nisu doživeli poraz otkako je izvršena prozivka za novu sezonu. Lacio, čak, nema ni remi!
 

The post „DERBI DELA KAPITALE“ Ko je gazda Rima? Sergej, ili Kolarov? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.