D-Link D100 tablet sa opcijom za telefoniranje

Izvor: ItRešenja.com, 16.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D-Link D100 tablet sa opcijom za telefoniranje

Poznati proizvođač mrežne opreme, tajvanski D-Link, verovatno je mnoge iznenadio kada je u svoju ponudu uvrstio i tablet računar pod sopstvenim brendom koji dolazi pod oznakom D-Link D100. U pitanju je 7.85-inčni Android tablet sa SIM podrškom i opcijom za telefoniranje, a pritom se radi o cenovno prilično pristupačnom modelu.

U specifikaciji tableta se navodi da je opremljen IPS LCD ekranom koji na pomenutoj dijagonali od 7.85-inča prikazuje sliku u rezoluciji od 1024 >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << x 768 tačaka (4:3 razmera). Uređaj pokreće Quad-core procesor na taktu od 1.3 GHz, uz Mali 400 MP2 , 1GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive SD memorijskim karticama.

Prisutne su i dve kamere – prednja od 2 MP i zadnja sa senzorom od 5 MP. Tablet podržava 3G mreže, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB, GPS i OTG, dok baterija ima kapacitet od 4000 mAh. Što se operativnog sistema tiče odabran je Android u verziji 4.4.2 KitKat.

Najavljena cena D-Link D100 tableta bi trebalo da iznosi manje od 200 dolara, a za početak planirana je prodaja na tržištu Indije, da bi kasnije bio dostupan i u drugim delovima sveta.

Izvor: IT Market
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.