Izvor: Mondo, 09.Jun.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Command and Conquer i na telefonima (VIDEO)

Jedna od omiljenih strategija stiže na iOS i Android, objavio Electronic Arts na svojoj E3 konferenciji.

Kultni serijal strategija, Command and Conquer, je svojim dugim postojanjem zauzeo posebno mesto u srcu svih fanova žanra, koji su u igrama uživali pre svega na PC platformi. To se sada, naravno menja, jer je na EA E3 konferenciji u Los Anđelesu, pod ovim imenom najavljena igra za mobilne uređaje.

Electronic Arts je predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Command and Conquer: Rivals, strategiju u realnom vremenu, koja na mobilne uređaje donosi takmičarske bitke formata jedan na jedan, u kojima će biti moguće mobilisati ogromne armije i koristiti strateško umeće kako bi se izvojevala pobeda.

C&C: Rivals trenutno nema datum izlaska, objašnjava Play! Zine, ali je poznato da igra dolazi na iOS i Android, a putem zvaničnog sajta se možete registrovati za primanje obaveštenje, između ostalih i ono kad igra postane dostupna.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.