Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jun.2023, 15:43

Bez građanskih smena ovog vikenda na Spensu

NOVI SAD – Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ obaveštava građane da u subotu, 10. i nedelju, 11. juna 2023. godine na zatvorenim bazenima SPENS-a neće biti organizovne građanske smene. Smene se otkazuju zbog održavanja Prvenstva Vojvodine u plivanju. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Bez građanskih smena ovog vikenda na Spensu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manifestacija „Etno dan“ 17. juna u Kačarevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2023, 09:17

KAČAREVO – Manifestacija „Etno dan“ biće organizovana u Kačarevu, u subotu, 17. juna s početkom u 10 sati na platou ispred MZ Kačarevo u organizaciji Udruženja žena „Etno kutak“ iz Kačareva. U okviru manifestacije Etno dan biće organizovano i takmičenje u pravljenju rezanaca na tradicionalni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Otkazane građanske smene na zatvorenim bazenima Spensa

Izvor: NoviSad.com, 09.Jun.2023

Zbog održavanja Prvenstva Vojvodine u plivanju, tokom vikenda, neće biti građanskih smena na bazenima . Kako navode u JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“,..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.