Australijan Open aplikacija za iOS i Android

Izvor: Dzungla.org, 14.Jan.2013, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijan Open aplikacija za iOS i Android

Android i iOS aplikacije omogućiće vam da pratite rezultate prvog gren slema u sezoni, ali i da gledate kratke video snimke, intervjue, čitate vesti, izjave…

Zvanična Australijan Open aplikacija za 2013. godinu donosi kao i prethodne verzije sve rezultate sa gren slem takmičenja uživo, uz punu statistiku i druge važne informacije o trenutnim i završenim mečevima.
Sem toga, AO 2013 i za Android >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i za iOS omogućava gledanje intervjua sa igračima, video izveštaje nakon odigranih mečeva, informacije i biografije svakog igrača, čitanje aktuelnih i proteklih vesti, izjava ili zanimljivosti o takmičenju i učesnicima.
Ukoliko ne možete ni na trenutak bez Ozi Opena za vas je tu AO radio, koji po ceo dan prenosi vesti, prati razvoj situacije na terenima, izveštava o raznim vansportskim dešavanjima i pušta aktuelnu muziku.
Aplikacija ima kompletan raspored odigravanja mečeva i vodič za fanove, koji će kroz interaktivne priče saznati sve detalje o prvom gren slem takmičenju u sezoni.
Australijan Open aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa Play, odnosno AppStore prodavnice.
Radi bez većih problema i zahteva stalnu internet konekciju za preuzimanje rezultata uživo, a prilagođena je i starijim modelima smartfona.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.