Asus Chrome OS netbook u junu

Izvor: ITsvet.com, 21.Mar.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus Chrome OS netbook u junu

Asus je poznat kao jedan od pionira među proizvođačima netbook računara i predstavio je veliki broj modela u okviru Eee PC netbook serija. Sada je najavljeno da će ova kompanija u saradnji sa kompanijom Intel proizvesti nešto veći netbook računar koji će koštati između $200 i $250 i koji će kao operativni sistem koristiti Android 3.0 ili Google Chrome OS. Model koji će koristiti Chrome OS će najverovatnije posedovati single core Atom procesor i očekuje se da će on biti dostupan već u toku meseca juna. Ukoliko ovaj model bude uspešan možemo očekivati da će se i drugi proizvođači priključiti ovakvim pokušajima.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus Chrome OS netbook u junu

Izvor: LaptopSvet.com, 21.Mar.2011

Asus je poznat kao jedan od pionira među proizvođačima netbook računara i predstavio je veliki broj modela u okviru Eee PC netbook serija. Sada je najavljeno da će ova kompanija u saradnji sa kompanijom Intel proizvesti nešto veći netbook računar koji će koštati između $200 i $250 i koji će...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.