Apple sprema iPhone Nano?

Izvor: B92, 11.Feb.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple sprema iPhone Nano?

Kako prenose američki mediji, Apple radi na najmanje jednom novom modelu iPhonea, koji će biti manji i jeftiniji od aktuelnog iPhonea 4.

Bloomberg je objavio informaciju, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa planovima kompanije, po kojoj Apple planira lansiranje jeftinije linije telefona kako bi se lakše izborio sa konkurencijom u vidu Android >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uređaja.

Cena koja se pominje iznosi 200 dolara uz dvogodišnji ugovor, a "Mini" iPhone trebalo bi da bude za trećinu manji, tvrdi izvor koji kaže da je imao prilike da vidi uređaj prošle godine.

Što se softvera tiče, neće biti nikakvih promena na štetu korisničkog iskustva, a iPhone Nano odnosno iPhone Mini, pokretao bi iOS.

Sve je još uvek u sferi nagađanja, a zvaničnih izjava ovim povodom nema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.