Aplikacije za kalendare za vaš smartphone

Izvor: Economy.rs, 06.Avg.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacije za kalendare za vaš smartphone

Rokovnici su u upotrebi od kada postoje olovke i papir, a razvijali su se s vremenom sve dok nisu dostigli današnji nivo kroz tzv. kalendarske aplikacije koje su sve u jednom i nalaze se na našim uređajima, e-mail servisu i alatima svih vrsta. No ono na što ćemo se koncentrisati jesu upravo kalendarske aplikacije.

Služe za sve, ne samo da bismo videli koji je datum ili koji je dan. Možemo ih povezati s kontaktima i nikad ne zaboraviti sastanke, rođendane, godišnjice, sve važne >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << datume za nas lično ili posao koji radimo. Zato moramo uvek imati ono najbolje uz nas pa zato donosimo najbolje Android kalendarske aplikacije na tržištu.

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.