Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija TONS “Novi Sad City Guide”

Turistička organizacija Grada Novog Sada je u saradnji sa kompanijom “Tehnicom Computers” napravila aplikaciju za android telefone “Novi Sad City Guide”.
Ova aplikacija posetiocima grada, ali i samim Novosađanima omogućava da vide mapu grada sa smeštajem, ali i da saznaju kako da dođu do Novog Sada i kojim prevozom.
Korišćenjem aplikacije možete saznati najvažnije informacije iz grada, kao i gde možete da probate tradicionalnu hranu i šta treba da posetite u >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Novom Sadu.
Aplikaciju se možete preuzeti na “Google Play Store” .
Iz TONS kažu da očekuju da će aplikacija posebno pomoći posetiocima predstojećeg “Exit” festivala.
Izvor: 24sata.rs
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Gotham City na Nokia 3D mapi

Izvor: B92, 06.Jul.2012, 17:25

U saradnji sa kompanijom Warner Bros Nokia je predstavila novu 3D mapu...Ovog puta radi se o mapi grada u kom živi Batmen, Gotham City, a dostupna je na adresi nokiaconnects.com/exploregothamcity ...Da biste istražili Gotham moraćete da se se ulogujete sa svojim Facebook nalogom, a neophodna je i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.