Android telefoni nikad bolji!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android telefoni nikad bolji!

Iz Kine stiže još jedan Android telefon fantastičnih specifikacija.

Nakon predstavljanja prvog modela iz F serije, Oppo F1, kompanija je danas predstavila svoje planove u vezi sa nadograđenom F1 Plus verzijom koja će se uskoro pojaviti. Uređaj bi trebalo da stigne u aprilu. Imaće ekran veličine 5.5 inča Full HD rezolucije i 4GB RAM memorije za razliku od manjeg modela koji ima ekran veličine 5 inča i 3GB RAM >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << memorije.

Telefon je najavljen na događaju u Mumbaju na kom se dosta govorilo o unapređenom selfi iskustvu. Osnovni F1 model se već reklamirao kao selfi telefon sa svojom 8MP f/2.0 prednjom kamerom, tako da će Plus model verovatno doneti još neka poboljšanja na ovom polju.

Što se ostalih specifikacija tiče, pretpostavlja se da će biti u skladu sa R7 linijom. Telefon će najverovatnije imati Snapdragon 616 čipset, 13MP glavnu kameru, LTE podršku, kao i podršku za dual SIM. Što se dizajna tiče, očekuje se da će biti dosta sličan dizajnu R7 uređaja, prenosi GSM Arena.

Uređaj će prvo početi da se prodaje u Indiji za oko 395 dolara. Nadamo se da će kasnije startovati prodaja i u ostalim zemljama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.