Android tableti Broadwell Y serije

Izvor: ITsvet.com, 19.Jul.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android tableti Broadwell Y serije

Planovi kompanije Intel za drugu polovinu godine podrazumevaju Android tablet računar baziran na Broadwell Y silikonu koji će se na tržištu pojaviti krajem ove godine. Reč je o Android baziranom Core brendiranom modelu koji će odlikovati Core CPU i grafičke performanse. Debljina ovog tablet računara je 9mm i poseduje uklonjivu tastaturu. Odlikuje ga i aluminijumsko kućište u veličinama 10.6 do 13.3 inča, kao i QHD ili Quad HD, 2560 x 1440 dostupne rezolucije. Intel navodi da baterija uređaja nudi do osam sati rada uz uobičajenu upotrebu, a tu je i 8MP kamera sa prednje strane i 13MP kamera sa zadnje strane uz 64GB skladišnog kapaciteta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Galileo Gen2 stiže u avgustu po ceni od $60

Izvor: ITsvet.com, 19.Jul.2014

Intel-ov odgovor na popularni Raspberry Pi PC računar veličine kreditne kartice, Galileo Gen2 na tržištu će se pojaviti u toku avgusta po ceni od $60. Kao i Pi, Galileo Gen2 računar zapravo je ploča bez kućišta sa svim neophodnim komponentama za kreiranje PC računara, a potrebno je povezati...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.