Android konkurs: Aplikacije za gradski život

Izvor: Mondo, 04.Okt.2012, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android konkurs: Aplikacije za gradski život

Međunarodni konkurs na zadatu temu u kreiranju Android aplikacija otvoren je i za učesnike iz naše zemlje.

Foto: Sony Mobile Press Images.

Četvrti Ericsson Application Awards međunarodni konkurs otvoren je za sve zainteresovane pojedince i kompanije od početka oktobra i trajaće sve do 28. februara 2013. godine. Svečano proglašenje pobednika održaće se tokom maja 2013.

Pravo učešća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na “Ericsson Application Awards 2013” imaju studenti, kao i male i srednje kompanije (do 100 zaposlenih) koji će se takmičiti u zasebnim kategorijama.

Tema ovogodišnjeg takmičenja su „Aplikacije za gradski život“ koje prate viziju umreženog društva u kojem je posredstvom mobilnosti, brodbenda, clouda, aplikacija i usluga sve povezano.

Prijavljeni pojedinci i timovi razvijaće aplikaciju na zadatu temu na Android platformi. Prošlogodišnji pobednik takmičenja bila je aplikacija na temu zdravstvene zaštite razvijena u Keniji. Na konkursu iz 2011. godine učestvovala su 143 tima iz više od 50 zemalja i prijavljena su 242 projekta.

Ovo godine će se dodeliti nekoliko nagrada u obe kategorije (studentskoj i za kompanije), a više informacija dostupno je na OVOJ adresi.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Sony Ericsson

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.