Android kojem ništa ne fali, a košta 129 dolara!

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android kojem ništa ne fali, a košta 129 dolara!

Ako ste od onih koji ne žele da za telefon odvoje veliku sumu novca, ovo je model za vas.

Foto: Archos Archos 50d Helium smartphone

Nakon modela sa MediaTek procesorima 50 Helium Plus i 55 Helium Plus, Archos je predstavio 50d Helium model koji dolazi sa Qualcomm-ovim procesorom.

Ukoliko niste upoznati sa ovim proizvođačem, kompanija sa sedištem u Francuskoj je poznata po pristupačnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pametnim telefonima koji imaju pristojne specifikacije. Ovo je slučaj i sa 50d Helium telefonom koji košta samo 129 dolara, navodi Phone Arena.

Telefon radi na Android 5.1 Lollipop verziji operativnog sistema, podržava LTE i dolazi sa podrškom za Dual SIM. Poseduje IPS ekran veličine 5 inča, 720p rezolucije. Zadnja kamera ima 13MP dok prednja ima 5MP. Procesor je Snapdragon 410. Ima 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije. Podržava microSD kartice, a baterija je kapaciteta 2100 mAh. Novi model dolazi sa 2 maske koje se mogu menjati, u olujno-plavoj i kameno-sivoj boji.

Prodaja počinje krajem meseca u Americi i Evropi. Kod nas se trenutno prodaju stariji modeli Archos telefona, da li će se i ovaj prodavati, ostaje nam da vidimo.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.