Android aplikacije stižu na Windows 10?

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 09:26

Android aplikacije stižu na Windows 10?

Microsoft, navodno, ima velike planove - a oni uključuju i Android.

Naime, Slash Gear prenosi kako Microsoft planira za sledeću godinu veliko ažuriranje, koje bi omogućilo korisnicima da preuzimaju i pokreću Android instalacione fajlove direktno na Windows. I do sada je to bilo moguće, ali uz neki emulator kao što je Bluestacks ili slični.

Ovo ažuriranje bi, kako se navodi, trebalo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spremno do septembra 2021, ali pitanje je koliko će Google biti srećan zbog toga. Naime, oni su uložili dosta truda i novca da naprave sopstveni operativni sistem ChromeOS, koji ovo već radi.

U pitanju su, naravno, samo "insajderske informacije" koje mogu, a ne moraju biti pouzdane. Ostaje nam da vidimo u kom pravcu će se razvijati ova priča, ali svakako da zvuči kao zanimljiva mogućnost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.