[Android] Skydroid: Izgled Windows 8-ice na Androidu

Izvor: Baguje.com, 24.Jan.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[Android] Skydroid: Izgled Windows 8-ice na Androidu

Grupa programera sa sajta XDA se okupila kako bi napravili nov izgled za Android telefonem, baziran na Windows Phone 7, tj Windows 8 stilu.

Sem sličice koju vidite ispod ne mogu ništa drugo da vam pokažem, ali sam uveren da će ovo izgledati veoma lepo. Iako sam nekoliko puta javno rekao da nisam ljubitelj Windows 8 Metro stila (ogromne kocke umesto ikonica, pff :)) drago mi je da postoje i oni kojima se ovo dopada i svoje znanje i rad usmeravaju ka različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << stilovima i kreiranju nečeg novog. Zaista sam uveren da će Metro stil doneti Androidu nešto posebno, gde ćete možda kroz koji mesec moći da zbunite geek prijatelja govoreći mu da u stvari vaš telefon radi sa Windows Phone 7 platfomom umesto sa Androidom.
Više detalja o samom projektu možete da pratite na adresi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459992
Srodni postovi

Postavite Windows 8 sat na Windows 7 desktop

Dodajte novom tabu u Chromu metro izgled

Stiže Windows Phone 7 Mango krajem leta
Post "[Android] Skydroid: Izgled Windows 8-ice na Androidu" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 24. 01. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni, Windows 8, Windows Phone 7 | Tagovi: metro



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.