[Android] MIUI File explorer za sve uređaje

Izvor: Baguje.com, 13.Mar.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[Android] MIUI File explorer za sve uređaje

Jedan programer na XDA  forumu je objavio da je uspešno prebacio File Explorer program za pregled fajlova i iz MIUI ROM-a na sve uređaje sa Android platformom. Pošto sam upravo sada testirao kako radi, pogledajte neke od snimaka ekrana.


 
Dakle, samo otvorite adresu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523691 i preuzmite APK fajl i instalirajte ga na svom telefon. I da, kao što možete videti na slici, program može da se prebaci na SD karticu >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << što praktično znači da skoro ne zauzima ništa mesta na vašem telefonu.
Slični postovi:[Android] Skydroid: Izgled Windows 8-ice na Androidu[Android] ES File Explorer[Android] Novi launcher brži od svetlosti

Post "[Android] MIUI File explorer za sve uređaje" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 13. 03. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni | Tagovi: file explorer, miui, xda



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.