[Android] Kontrolišite vaš telefon uz pomoć računara

Izvor: Baguje.com, 28.Nov.2011, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[Android] Kontrolišite vaš telefon uz pomoć računara

AirDroidPreuzmi

Iskren da budem odmah, ovo je jedna od Android aplikacija koja me najviše oduševila svojim mogućnostima. Takođe, stilski jedna od najlepših do sada. Sve u svemu, aplikacija na telefonu omogućava korisniku da sa računara (koji je na istoj WiFi mreži kao i telefon) kontroliše skoro sve na svom mobilnom telefonu.

Sve što treba da uradite jeste da instalirate ovu besplatnu aplikaciju pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << imenom AirDroid, pokrenete je, i kliknete 'start' dugme. Odmah nakon toga, na telefonu vam se prikaže snimak ekrana kao što je ovaj ispod u slici.
Dakle, imate adresu koju treba da posetite sa vašeg veb brauzera i lozinku koju ćete morati otkucati kada se stranica učita. Nakon toga će vam se pojaviti prozor baš kao sa prve slike ovog teksta, gde, kao što vidite, možete da kontrolišete skoro sve na vašem mobilnom telefonu.
Kako to u stvari izgleda možete pogledati i u video klipu ispod.
Slični postovi:[Android] Kako da limitirate upotrebu Interneta i sačuvate pare ?Samsung predstavio novi Android telefon, Galaxy Player33 pozadine za vaš Android telefon

Post "[Android] Kontrolišite vaš telefon uz pomoć računara" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 28. 11. 2011.
Kategorije: Android, Headline, Mobilni | Tagovi: kontrola, wifi



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.