Android Auto i Apple Car Play stižu u odabrane Opel modele

Izvor: Moto.rs, 29.Maj.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android Auto i Apple Car Play stižu u odabrane Opel modele

Opel je najavo Android Auto i Apple CarPlay integraciju u okviru određenih modela širom opsega ovog proizvođača kada je reč o modelima za 2016. godinu. Google Android Auto odnosno Apple CarPlay bi mogli da debituju u okviru naredne generacije modela Astra koji će imati debi u septembru mesecu u Frankfurtu.

Dva pomenuta softverska sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << će raditi od početka 2016. godine sa Opelovim R 4.0 IntelliLink sistemom u okviru Karl, Adam i Corsa modela dok će Touch R700 /Navi 900 IntelliLink da dobije Andorida Auto i Car Play kasnije u toku 2016. godine na Karl, odnosno narednim generacijama Astra i Insignia modela. Android Auto obezbeđuje podršku za različite Google servise kao što su Maps, Now, PlayMusic kao i druge aplikacije kao što su Spotify, WhatsApp, Skype. Kada je reč o CarPlay, on omogućava da vozač pristupi većini iPhone karakteristika direktno sa ekrana osetljivog na dodir vozila i takođe glasovne kontrole preko Siri.

foto © Opel

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.