Android 4.1 za Asus Transformer

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android 4.1 za Asus Transformer

Android 4.0 je odobren za Droid 4, a update je dostupan korisnicima i sa sobom donosi unapređeno upravljanje memorijom, unapređeni rad baterije kao i bolje funkcije kamere. Korisnici mogu proveriti da li je update dostupan u njihovom regionu tako što će proveriti System>About Phone>System Updates. Dostupan je i update za Transformer Pad TF300 koji trenutnu verziju Google Android operativnog sistema unapređuje na verziju 4.1.1, Jelly Bean. Ova verzija operativnog sistema donosi i veliki broj drugih karakteristika a ono što je veoma važno jeste činjenica da Adobe Flash više nije podržan, a redukovana je i funkcionalnost WiFi Direct.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Android 4.1 za Asus Transformer

Izvor: ItRešenja.com, 22.Avg.2012

Android 4.0 je odobren za Droid 4, a update je dostupan korisnicima i sa sobom donosi unapređeno upravljanje memorijom, unapređeni rad baterije kao i bolje funkcije kamere. Korisnici mogu proveriti da li je update dostupan u njihovom regionu tako što će proveriti System>About Phone>System Updates....

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.