Amazon o Android tabletu

Izvor: ITsvet.com, 29.Jul.2011, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon o Android tabletu

Odluka kompanije Amazon da smanji troškove vezane za izradu svojih tablet računara bi mogla da uključi promene u okviru ekrana osetljivih na dodir. Pojedini izvori upoznati sa celom pričom navode da bi Android tableti mogli da koriste samo multi touch opcije koje nude podršku za do dva prsta umesto podrške za do 10 prstiju kao kod iPad 2 i drugih naprednih modela. Odluka da se odbaci podrška za veći broj prstiju bi mogla da pokaže ovaj uređaj nekompatibilnim sa nekoliko Android aplikacija koje eksplicitno prepoznaju više od dva prsta. Amazon tablet računar će biti baziran na NVIDA Tegra 2 procesoru u posedovaće 9“ ekran, ali ne i kameru.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Amazon o Android tabletu

Izvor: LaptopSvet.com, 29.Jul.2011

Odluka kompanije Amazon da smanji troškove vezane za izradu svojih tablet računara bi mogla da uključi promene u okviru ekrana osetljivih na dodir. Pojedini izvori upoznati sa celom pričom navode da bi Android tableti mogli da koriste samo multi touch opcije koje nude podršku za do dva prsta umesto...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.