Acer Iconia B1-A71 Tab

Izvor: ITsvet.com, 23.Dec.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acer Iconia B1-A71 Tab

Acer je spremna da predstavi tablet računar namenjen nezahtevnim korisnicima koji se na tržištu očekuje u narednom periodu. Prema dostupnim informacijama u pitanju je 7“ model sa 1024x600 ekranom, Android 4.1.2 JellyBean operativnim sistemom, 1.2GHz dvojezgarnim procesorom i PowerVR SGX 531 grafičkim procesorom. Ove specifikacije izgledaju odlično, a sam tablet je trenutno u procesu odobravanja od strane FCC. Dokumenti koji su procurili od FCC ukazuju da ovaj model će posedovati mogućnost WiFi konektivnosti, ali ne i opcije koje bi omogućavale njegovo korišćenje kao mobilnog telefona. Acer je za sada dosta tajanstvena o tome gde i kada bi se ovaj model mogao pojaviti.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Izvor: ITsvet.com, 24.Dec.2012, 09:33

O Lenovo ThinkPad Tablet 2 računaru se već vreme priča, a u toku oktobra objavljene su cene kada je objavljeno i da će se ovaj model na tržištu pojaviti u toku tog istog meseca. Situacija se nije tako odvijala pa je predstavljanje ovog uređaja odloženo da bi bila izvršena određena unapređenja....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.