ASUS predstavio Android tablet - Eee Pad Transformer

Izvor: NC magazin, 07.Maj.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS predstavio Android tablet - Eee Pad Transformer

ASUS je danas objavio početak isporuke ASUS Eee Pad Transformer tablet uređaja. Ovaj tablet je idealan izbor za korisnike koji žele da uživaju u multimediji, ali i da povećaju svoju produktivnost. Jedinstvenim ga čini „docking station“ koji se sastoji od tastature i dodatne baterije koja omogućava autonomiju čak do 16 sati. Transformer pokreće Android 3.0 Honeycomb operativni sistem, obogaćen intuitivnim ASUS Waveshare korisničkim interfejsom. Najnoviji Android operativni sistem kombinovan sa vrhunskim hardverom čini Transformer uzbudljivim mobilnim uređajem koji će vam olakšati rad, ali i pristup socijalnim mrežama.

Zahvaljujući NVIDIA® Tegra™ 2 procesoru sa dva jezgra, Transformer korisniku pruža neverovatnu udobnost prilikom surfovanja Internetom, uz trenutni odziv sistema i sjajne performanse pri radu sa više aplikacija istovremeno. IPS ekran je napravljen od izdržljivog i na grebanje otpornog stakla, a uz to ima i odlične uglove gledanja od čak 178°. Prikaz boja je i do 50% jasniji i precizniji, u odnosu na druge tablete na tržištu. Ugrađeni zvučnici imaju podršku za SRS zvučnu tehnologiju i omogućavaju 3D stereo audio doživljaj, uz izražen bas i širok zvučni opseg. Sve to je spakovano u kućište debljine 12,98 mm i težine samo 680 grama. Zadnja kamera rezolucije 5 MP i prednja kamera rezolucije 1,2 MP mogu da snimaju HD video, koji kasnije možete reprodukovati na HD televizorima pomoću mini HDMI porta. Zahvaljujući ovim naprednim mogućnostima Eee Pad Transformer je vrhunski mobilni multimedijalni uređaj.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.