Želim da imam prljavu kosu, masnu! Ana Nikolić ostavila FRIZERA u ŠOKU ovim zahtevima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Želim da imam prljavu kosu, masnu!" Ana Nikolić ostavila FRIZERA u ŠOKU ovim zahtevima!

Evo šta je zapravo mislila!

Ana Nikolić je iznenadila domaću javnost kada je u rekordnom roku izgubila veliki broj kilograma i vratila se u formu. Pevačica sa novom kilažom izgleda fenomenalno i čini se kao da nikada i nije imala problema sa kilogramima.

 Ona je ipak najviše muke zadala svom frizeru, zadajući mu nesvakidašnji zadatak. Naime, mnoge pevačice žele da im kosa izgleda savršeno, ali ne i Ana jer je od njega tražila da joj kosa izgleda masno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Krajeve nikad neću da ošišam jer želim da imam kosu kao Kejt Mos, a ona uvek ima prljavu kosu, masnu. Uvek izgleda kao da se nije spremala, a to je najteže postići - rekla je ona.

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Dec 9, 2019 at 7:22am PST
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.