Zavodim i muškarce i žene

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2010, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodim i muškarce i žene

Ana Nikolić (32) ne prestaje da intrigira publiku na sve načine, a sve u cilju promocije albuma "Mafija kafe". Posle serije golišavih fotografija, atraktivna Paraćinka nedavno se slikala za muški magazin "Maxim", ali u kupaćem kostimu.

- Zavodila sam objektiv i publiku. Iskreno, za mene je mnogo izazovnije da zavedeš hiljade muškaraca, pa i žena koje čitaju ovaj časopis, nego samo jednog muškarca.

Moja očekivanja su uvek i u svemu maksimalna. Perfekcionista >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam, ulažem sebe do kraja, bez obzira da li je u pitanju privatno ili poslovno i logično je da očekujem da mi se tako i vrati - rekla je Ana.

Brojni tračevi koji je prate najčešće je nasmeju, posebno kad je u pitanju njen privatni život.

- To je cena slave i potpisala sam taj pakt sa đavolom kada sam kročila na estradu. Ponekad me sve te priče zasmejavaju, a ponekad izmame i poneku suzu.

Iako se za pevačice priča da su izuzetno sujetne, da često "poturaju" nogu jedna drugoj i ne biraju sredstva da bi došle do cilja, Ana ističe da nije imala takva iskustva sa koleginicama.

- I da ima sujete, a sigurna sam da ima, nisam je osetila na svojoj koži. Sa svim koleginicama sam dobra, nikoga ne tračarim i to se zna, zato me najčešće ne diraju, niti prozivaju po novinama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.