ZARADILA 300.000 EVRA OD JEDNOG HITA! Ana Nikolić je OVU pesmu platila kao nečiji stan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 18:03

ZARADILA 300.000 EVRA OD JEDNOG HITA! Ana Nikolić je OVU pesmu platila kao nečiji stan!

Ne žale para za dobar hit!

Kada je u pitanju kupovina pesama, mnogi pevači ne žale para ukoliko čvrsto veruju da će ista pesma postati veliki hit, te da će im se višestruko isplatiti, što se jasno vidi i na primeru Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, Adila Maksutovića i Bobana Rajovića, čiji hitovi važe među najskupljima na našoj javnoj sceni.

"Romale, romali", veliki hit iz 2006. kojim se Ana Nikolić predstavila na nacionalnom izboru za predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Evrovziji, platila je čak 30.000 evra! Autor ove pesme je Zoran Kiki Lesendrić, koji je svojevremeno za medije priznao da se Ani ova kompozicija višestruko isplatila.

- Pesma "Romale, romali" donela mi je 30.000 evra, a mislim da je u tom trenutku otišla u prave ruke. To nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra - rekao je Kiki jednom prilikom.

Istu sumu novca navodno je i Nataša Bekvalac dala za hit "Mala plava". Ovu pesmu potpisuje Slobodan Veljković Cobi, a kada se saberu tekst, aranžman i spot, sve to košta 30.000 evra.

Kada su pevači u pitanju, vlasnik jedne od najskupljih pesama je zet pokojnog Džeja Ramadanovskog Adil Maksutović. Baladu "Laku noć", koju je radio kompozitor Saša Dragić, pevač je platio oko 25.000 evra i njom je 2012. godine odneo pobedu na jednom muzičkom festivalu.

Vlasnik jednog od najvećih hitova narodne muzike "Usne boje vina" je Boban Rajović, koji je ovu numeru platio 18.500 evra, a ona je do danas ostala njegova lična karta.

- Pesma "Usne boje vina" će uvek imati posebno mesto u mom srcu. S njom sam se izborio za svoje mesto na estradnom nebu i do danas je vrlo tražena - rekao je folk pevač jednom prilikom.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.