ZAJEDNO LUDUJU - Jovana Jeremić ZAPEVALA poznati hit, Ana Nikolić ŠOKIRANA: Od sad sam voditeljka, neka ona peva

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 10:43

ZAJEDNO LUDUJU - Jovana Jeremić ZAPEVALA poznati hit, Ana Nikolić ŠOKIRANA: "Od sad sam voditeljka, neka ona peva"

Voditeljka se odlično snašla.
Voditeljka Jovana Jeremić nije samo poznata kao voditeljka već i po slobodnom duhu koji krasi njenu ličnost. Do skoro smo pratili njenu rekreaciju i sportski duh, a sada je ponovo vidimo u ulozi pevačice.
Jovana se našla na podijumu pevajući jedan od najpoznatijih hitova pevačice Ane Nikolić. Pevačica je potom na svom Instagram nalogu objavila snimak iz zajedničkog izlaska, na kome vidimo da ona sedi pored Jovane dok ona peva.
Ana nije odolela da snimi Jovanino izvođenje njene pesme, i to objavi na svom nalogu na Instagramu. Na snimku se može videti da voditeljka drži atmosferu na maksimumu, izvodeći jedan od legendarnih hitova "Romale romali"....
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.