Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVILA RASTU: OVAKO je izgledala sinoć Ana Nikolić! (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić održala je sinoć dva spektakularna povratnička nastupa i to u beogradskom hotelu „Metropol“  i klubu „Kasina. Pop zvezda je podigla na noge sve fanove koji su došli da je prvi put čuju posle godinu dana i đuskaju uz njene hitove „Labilna“, „Slučajost“ , „Konkretno“, „Frigidna“, „Romale, romali“, „Januar“ i mnogim drugim… Sa The post ZABORAVILA RASTU: OVAKO je izgledala sinoć Ana Nikolić! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Karleuša RAZVALILA Beograd a na nastupu SEVNULA GOLA GUZA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2018

Jelena Karleuša sinoć je nastupila u klubu Kasina koji je bio mali da primi sve one koji su hteli da se provedu na njenom nastupu! Zbog ogromnog interesovanja JK i večeras peva u Kasini a kako saznajemo traže joj još termina za januar. Klub je goreo i bukvalno nije imala šibica gde da padne. Na The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.