Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2023, 00:31

„Vrata izgrebana, terasa u haosu“: Komšije Ane Nikolić nakon skandala koji je potresao estradu

Anina komšinica ističe da je situacija na pevačicinoj terasi alarmantna i da izgleda „kao da je bomba bačena“

Foto: Google Maps, Kobra


Pop pevačica Ana Nikolić povukla se iz medija nakon što je njen privatan snimak osvanuo u javnosti i izazvao opšti haos.
Mnogi se pitaju gde se pevačica trenutno nalazi, a komšije ističu da Nikolićevu takođe nisu videli poslednjih dana, a nema ni njenog automobila.
Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je video danima, ako nema auta, znači da nema ni nje, jer uvek joj je auto parkiran napolju. Garažno mesto je prodala čoveku iz zgrade pored. Iz stana se dešavalo da se čuju strašna dreka i galama, dadilju nema, kućnu pomoćnicu takođe. Sve su to bile divne žene koje nisu uspele da izdrže njen temperament i način življenja – rekao je mladić.
Anina komšinica ističe da je situacija na pevačicinoj terasi alarmantna i da izgleda „kao da je bomba bačena“.
Terasa, kao što možete da vidite, kao da je bomba bačena. Tepisi, traka za trčanje, detetov bicikl, kutije i kese s đubretom… Šta da vam kažem, dešavalo se da dođe do stana i ne može ključ da ubode, a onda viče, dere se. Vrata su joj izgrebana oko brave. Roletne su joj spuštene gotovo uvek. Njena majka je bila nedavno, videla sam je, a od tada ne viđam ni nju ni Anu – kaže Anina komšinica za „Kurir“.
Podsetimo, u toku današnjeg dana oglasila se i majka Ane Nikolić, kako bi prokomentarisala skandal oko njene ćerke.
– Izvinite, ja sam trenutno na odmoru. Ne nalazim se u zemlji uopšte, na moru sam, uživam. Ne bih komentarisala sada ništa – rekla je Miljana za „Blic“.
Kako je dalje istakla, ona nije upućena u priče koje trenutno „prate“ njenu ćerku, pa ni u skandal u kojem je glavni akter upravo Ana.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ana Nikolić i Saša Mirković: Sukob u kome nikome ništa nije jasno

Izvor: Tracara.com, 04.Jul.2023

Ana Nikolić i Saša Mirković do prošle nedelje bili su u dobrim odnosima, a onda je sve puklo kao tikva, što bi rekao naš narod. Evo o čemu je reč i kako je njihov odnos zahladneo. Tokom proteklog vikenda javnost u Srbiji mogla je da prati javnu svađu pevačice Ane Nikolić i njenog, sada...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.