Izvor: Blic, 30.Jun.2022, 12:26

(VIDEO) SKANDAL SVE VEĆI! Milica Pavlović PREDALA TUŽBU protiv Ane Nikolić i dotakla se koleginica: "Sve im se vraća"

Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit. Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić. Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju. Međutim, atraktivna Leskovčanka je odlučila da pravnim putem potraži rešenje.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidimo se na sudu – Milica Pavlović tužila Anu Nikolić: "Sve se vraća"

Izvor: B92, 30.Jun.2022

Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit. Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić...Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.