UNIŠTENA U SITNE KOMADE! Dok plače, Anđeli prišla njegova bivša: Zvezdan je čovek bez emocija

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 22:53

UNIŠTENA U SITNE KOMADE! Dok plače, Anđeli prišla njegova bivša: "Zvezdan je čovek bez emocija"

Ponižena i uplakana

Anđela Đuričić, nakon što je saznala da se Ani Spasojević sviđa Zvezdan Slavnić, izbačena je iz Bele kuće, od strane njenog dečka. On ju je uhvatio za kosu i izbacio napolje, što je sve šokiralo, a ljubavnica je u suzama otišla do paba, gde je plakala.

Aleksandra Nikolić joj je otkrila detalj, koji joj je slomio ceo svet.

- Ana Spasojević, razumeš!? Ja od Filipa Cara saznajem, razumeš! Ne mogu da verujem da mi radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iza leđa, pored svih problema koje imam, ja ne verujem Aniti! - plakala je Anđela.

- Kad je bio razgovor Ane I Zvezdana, Anita mi je tada rekla to! Ana sad priča da sam ga ja gledala, ali stvarno nisam! Da sam čula da to postoji, kada je Miljan bio tu, ali ja to nisam gledala! Kao Ana se potresla, ja sad vraćam film, da Filip Car sad nije rekao... Svi znaju, ja ne znam, ja ispadam debil! I on sad mene napada! Ne mogu da verujem da ovde svi problemi... - dodala je ljubavnica.

- Meni je Anita rekla, pošto je ona pričala, Ana njoj nikada nije rekla da joj se sviđa Zvezdan, nego da je neko primetio, a ona pomera facu, da ona misli da se loži na njega, nije joj to Ana rekla! Ovaj čovek nema osećanja - ubacila se Aleksandra Nikolić.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ! Anđela traži tajni sastanak sa produkcijom - spremna da Zvezdanu zagorča život i da mu vrati sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023

Više ništa neće biti isto..Anđela Đuričić nakon dramatične situacije kada je Zvezdan počupao i izbacio otišla je do Drveta mudrosti kako bi mu se obratila povodom tajnog zadatka sa Aleksandrom Nikolić. Naime, Anđela je odlučila da Zvezdanu zagorča život, kako bi proverila da li će je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DUBOKO DNO: Pojavio se ubedljivo najgori snimak Zvezdanovog ponašanja prema Anđeli - ljudi se krste

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 07:16

Da li je ovako nešto moguće...Ponašanje Zvezdana Slavnića prema Anđeli Đuričić šokira zadrugare sve više. Novi snimak koji se širi internetom šokirao je sve...Naime, tokom večeri Anđela se posvađala sa prijateljicom, Anom Spasojević, a svemu je prisustvovao i Zvezdan Slavnić, koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.