To je TAJNA pesme: Producent Rale otkriva vezu numere tragično nastradale Andrijane sa Anom Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 18:03

"To je TAJNA pesme": Producent Rale otkriva vezu numere tragično nastradale Andrijane sa Anom Nikolić

Nakon tragične nesreće u kojoj je nastradala pevačica Andrijana Lazić, posle pada sa 24. sprata zgrade u Emiratima, detalji ove misterije su i dalje ostali neistraženi, a vest o ovom događaju dospela je i u domaće medije.

Producent Goran Ratković Rale, bio je zastupnik tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić, kao i autor dve njene kompozicije i aranžmana koje nisu objavljene za vreme njenog života. Doneo je odluku da sve proživljeno, planirano kao i sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna o nastradaloj pevačici otkrije u intervjuu za Pink.rs u emisiju Ekskluzvno.

- Iz poštovanja prema najuglednijem i najuticajnijem mediju na našim prostorima, smogao sam snage da progovorim o poznastvu i saradnji sa Andrijanom koja će sutra biti sahranjena. Dve pesme čije smo izdavanje odložili još u maju kada su se desila dva masakra, izaći će na dan njene sahrane. Njen talenat ostavljam muzici, publici i njenoj porodici u amanet upravo kroz numere i spotove za koje je tekstove napisala moja neprežaljena Marina Tucaković. Pisala je te dve pesme u poznoj fazi svoje bolesti i nije imala vremena da upozna Andrijanu da bi znala za koga piše. Pitala me je koga da zamisli dok stvara, a ja sam rekao Anu Nikolić - izneo je

- Imaš sreće ujutru se već predomislim - stihovi su kakve samo može Marina da napiše.

- Ubiću se deset puta za noć pomislim. Imas sreće ujutru se već predomislim - u šali, Marina mu je tada dodala da bi u slučaju da je tekst stvarno za Anu Nikolić pisala.

Srbija Danas/pink.rs
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.