Tara je skromna na mene: Ana Nikolić oduševila mezimicu SPECIJALNIM POKLONOM, a tata Rasta se pobrinuo za LUKSUZAN AMBIJENT

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 22:00

"Tara je skromna na mene": Ana Nikolić oduševila mezimicu SPECIJALNIM POKLONOM, a tata Rasta se pobrinuo za LUKSUZAN AMBIJENT

Mala slavljenica je čak iznenadila novinare poziranjem

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić danas su proslavili šesti rođendan voljene ćerke Tare. Za ovu priliku su zakupili jednu vilu u Beogradu gde su okupili zvanice -prijatelje, porodicu i Tarine drugare.

U luksuznoj vili u Beogradu organizovana je rođendanska proslava, a kako izvor navodi, najviše pažnje zvanicama je privukla prelepa dekoracija i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bazen u kojem će verovatno mališani i ostali gosti moći da uživaju.

Prisute goste je iznenadilo što je domaćica događaja kasnila 3 sata. Sa druge strane, Rasta je sa svojim roditeljima stigao na vreme. Međutim, Ana se "iskupila" svojoj mezimici specijalnim poklonom.

Naime, pevačica je, kako kaže, ispunila Tarinu želju i kupila joj figurice životinja ukrašene svarovski kristalima. Istakla je da se slavljenica jako obradovala poklonu i našalila se da je skromna na mamu.

Ana je ovom prilikom progovorila koliko Tara uživa u slikanju, kada su joj novinari otkrili da je profesionalno ispozirala:

- Ma, baš je na mene... Ja baš volim da poziram i umem. Za razliku od mene, ona stvarno ume, rekla je Ana i dodala da ne bi volela da ćerka nastavi njenim stopama:

- Učiniću sve da do toga ne dođe, kratko je odgovorila na pitanje novinara jasno sugerišući da je izrazito protiv toga.

Inače, popularna pevačica se pojavila u dugoj mint haljini i svetlo rozem ogrtaču. Po svemu sudeći, izgleda da je inspirisana Barbi modom, pa je odabrala nežne boje i upadljive modne dodatke - velike bele naočare i rajf ukrašen kristalima.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.