Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 01:30

„TUŽNA SAM KAD VIDIM TO!“ Kaja progovorila o Ani Nikolić: „Ne sme da ODUSTANE OD SEBE!“

Pevačica Katarina Ostojić Kaja je za naš portal prokomentarisala slučaj koleginice Ane Nikolić.
Ana Nikolić i Katarina Ostojić Kaja (Foto: Ringier/Milan Ilić/Dragana Janković) • Milan Ilić, Dragana Janković / Ringier


Podsećanja radi, Ana se našla u središtu interesovanja javnosti nakon što su objavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << snimci na kojima joj se vide krateri na licu i po rukama, dok, uz jecaje, govori o besparici.
Ana Nikolić (Foto: Ringier/Milan Ilić)
– Jaoj, ne znam… Ništa to ne bih komentarisala… Tužna sam kad vidim te stvari… Sve mi je to tužno mnogo… Stvarno mogu da je razumem, ali mislim da čovek ne sme da odustane od sebe nikada. To bih joj predložila i tako bih je posavetovala, ništa drugo – izjavila je Kaja za „PulsOnline.rs“.
Katarina Ostojić Kaja se nedavno javno svađala sa Anom Nikolić, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „MALICIOZNE POBUDE!“ Kaja odbrusila Ani Nikolić u jeku drame oko pesme!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.